Засоби серії СМП

ТУ У 24.6-20257936-044-2003

Для харчової промисловості використовуються технічні миючі засоби серії СМП - це швидке та ефективне видалення різних видів забруднень з виробничого та технологічного обладнання, робочих поверхонь, інвентарю, трубопроводів, сантехніки, виробничих приміщень. Компоненти промислових миючих засобів біорозкладаються, тобто повністю розпадаються в стічних водах і не утворюють шкідливих хімічних сполук, а використання ефективних комплексоперетворювачів та спеціальних добавок у складі дозволяє застосовувати їх у широкому діапазоні температур та будь-якого ступеня жорсткості води.

найменування призначення
 СМП-1

Для миття технологічного обладнання та приміщень м'ясної промисловості, для струминного очищення сільськогосподарських машин, двигунів і деталей, що ремонтуються.

 СМП-2

Для миття склотари на молокозаводах та пляшок на лікеро-горілчаних заводах, а також для знежирення деталей з металів та сплавів.

 

Призначено для мийних машин шприцювального типу

 СМП-3

Для миття обладнання, приміщень цехів на підприємствах м'ясо-молочної промисловості, а також для очищення сільськогосподарської апаратури, знежирення деталей із металів та сплавів.

 

Призначено для струминних мийних машин

 СМП-4

Для санітарної обробки молочного обладнання на підприємствах молочної промисловості

 СМП-5

Для миття тари та молочного обладнання на тваринницьких фермах, для попереднього очищення металів

 СМП-6

Для миття обладнання в молочній промисловості, а також для знежирення деталей з корозійної сталі, міді, алюмінію та їх сплавів

 СМП-7

Кислотне миття від мінеральних відкладень, накипу. Це рідкий кислотний концентрат для щоденного промивання обладнання

СМП-8  Лужний засіб для санітарно-гігієнічної обробки на підприємствах харчової промисловості
 СМП-9

Для очищення твердих поверхонь від жиру, що пригорів, пригорілого цукру, очищає поверхню не дряпаючи. Містить активний хлор

Харчове виробництво відрізняється підвищеними вимогами до чистоти та гігієни у використанні обладнання, інвентарю та витратних матеріалів. Причому ці вимоги постійно посилюються. Недостатня очистка може призвести до виходу з ладу технологічного обладнання, зниження якості продукції до неможливості її подальшої реалізації.

Харчова промисловість поділяється на такі основні галузі:

- Молочна;

- рибна;

- м'ясна;

- борошномельна;

- продовольчі товари.

У кожній галузі застосовуються унікальні миючі засоби в залежності від характеру використовуваної сировини та завдань з якісного очищення. До всіх миючих засобів пред'являються жорсткі вимоги щодо рівня безпеки, швидкодії, норм екологічності та інертності щодо оброблюваних поверхонь.

Тому для кожного напряму харчового виробництва виробляються свої унікальні засоби. Залежно від сфери застосування вони спрямовані на видалення жирів, цукрів, білкових забруднень, накипу, механічних фракцій сировини та готової продукції. Вони дозволяють проводити повне очищення технологічних ліній, робочих поверхонь, приміщень, тари та спеціальної техніки від специфічних забруднень.

Зважаючи на такі умови, професійні миючі засоби для харчової промисловості краще купити у безпосередніх розробників та виробників, таких як ми. Такі засоби містять повний перелік ефективних добавок і перетворювачів, що дозволяють досягти відмінних результатів у будь-яких умовах. У цьому випадку можна бути впевненим у якості та безпеки цих коштів, а зрештою у своїй продукції, що відповідає найвищим стандартам.

Засоби серії СМП

Основні характеристики:
Група реагентів: Пищевые моющие средства
Засоби серії СМП

Залиште заявку і я зв'яжуся з Вами протягом 30 хвилин